Hjelp oss å hjelpe

Dyrebeskyttelsen Lillestrøm og omegn får ingen støtte fra det offentlige. Alle våre inntekter baseres på medlemskap, arv, gaver, grasrotandel og loddsalg. Alle inntekter vi har til foreningen går uavkortet til dyrene. Ingen frivillige får lønn for arbeidet de gjør.

I dag må alle dyrene vi tar inn settes i fosterhjem. På sikt ønsker vi å skaffe oss et eget hus der vi kan ta imot dyr som er i nød. Dette vil gjøre oss mer fleksible og vi vil kunne redde flere dyr enn vi har mulighet til i dag. For at dette skal kunne bli en realitet, trenger vi mange støttespillere!

Vi ønsker å bidra til at alle dyr skal få en like høy status i samfunnet. Flere dyrearter lider under å være «mindre verd», og den arten som kanskje lider mest under dette er katten. For å heve kattens status, kastrerer, ID-merker, vaksinerer og gir kattene den nødvendige behandlingen hos veterinær som de trenger, før vi omplasserer dem fra oss. Vi tar et omplasseringsgebyr på kr 950,-. Dette gebyret skal dekke noe av veterinærkostnadene. Dessverre er kr 950,- altfor lite til å dekke alle kostnadene vi har per katt før vi adopterer dem bort. Vi er derfor helt avhengig av å få inntekter til å dekke mellomlegget.

Dersom du ønsker å testamentere penger til foreningen, kan vi formidle kontakt med advokat.

Du kan støtte oss på følgende måter

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest.Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Dyrebeskyttelsen Lillestrøm og Omegn!

Du kan bli grasrotgiver på en av følgende måter:
Hos kommisjonæren
Mobilspill
SMS, send Grasrotandelen 914228093 til 60000
Via norsk tipping sine nettsider

Du kan støtte oss via VIPPS på nummer #13001
Om du ikke har VIPPS kan du laste det ned her.

Bruk kontonummer 0530 42 36428 for å støtte vårt arbeid for dyr i nød.

Dersom du ønsker å bli medlem, betal inn beløpet for det medlemskapet du ønsker til kontonummer 0530 42 36428 og merk innbetalingen med «medlemskap». Medlemskapet følger kalenderåret.

Satser 2022
Hovedmedlem: Kr 350,-
Ungdomsmedlem  13-18 år: Kr 150,-
Barnemedlem  0-13 år: Kr 100,-

Du kan også bli medlem ved å bruke skjemaet på denne siden.

Vi ønsker oss et hjelpesenter – et smådyrmottak der vi kan ta imot nødstilte dyr. 
For å donere direkte til dette, bruk kontonummer:  1286.51.81750

Vi tar gjerne imot leker, utstyr og fôr & snacks til fosterdyrene våre. Det kommer svært godt med hos oss!

Hvis du har spørsmål, ta gjerne kontakt med oss

Kontakt Oss